Spørgsmål at stille ved plastflaskeknuser - pakker

- 2021-05-12-

Plastflaskeknuser | Plastknusermaskine | PET flaskeknuser

Hvis du aktivt handler efter en plastknuser, har du sandsynligvis allerede de nøjagtige krav til din særlige operation i tankerne eller i det mindste en god idé om, hvad dine knusende behov er. Som du ved, er størrelsen, sorten og hårdheden af ​​den plast, du har brug for at knuse, såvel som den nødvendige gennemstrømning af knuseren, kritiske faktorer for at bestemme hvilken type eller stil du skal købe.
 
Uanset om du handler efter nyt knusningsudstyr til din operation eller ønsker at indarbejde brugte maskiner af høj kvalitet for at spare penge, er Packer Equipment din one-stopplastflaskeknuser store. Our goal is to match your company's specific needs with the ideal equipment every time. Still, if you're new to the recycled plastic bottle or scrap plastic processing industry, we realize you may not even know what questions to ask about the crushers you see for sale through us or other resources. So today's blog post will take a closer look at what you need to know from any equipment dealer or third party seller to make the correct plastflaskeknuser purchase.

Hvilken type plastflaskeknuser er den, jeg har brug for?

På det højeste niveau skal du vide, om du har brug for en knuser til små mængder plastskrot eller større plast, en sekundær knuser til at afrunde produktionen fra den primære knuser eller en tertiær / endelig reduktionsknuser for at levere dit færdige produkt. Hvis du leder efter alle tre typer udstyr til at bygge et nyt anlæg eller udskifte et eksisterende, vil vi med glæde diskutere dine specifikke behov og den samlede proces. At arbejde tæt sammen med et team af professionelle planteeksperter som vores på pakkeudstyr under disse design / bygge- og eftermonteringsløsninger vil sikre, at dit plastknusningssystem er så effektivt og økonomisk som muligt.


Smoll Plastic Bottle Crusher
 
Faktisk, mens eksperter ved, hvilken type plastflaskeknuser der er foran dem bare ved at se på det tilfældigt, ved mindre erfarne købere muligvis ikke præcist, hvad de ser. Der er en overlapning mellem primære og sekundære knusere med hensyn til hvilken type knuser der er passende. Kæbeknusere, slagknusere og gyratory knusere kan alle bruges til primær og sekundær knusning. Stadig vil de specifikke fakta for hver maskine afgøre, hvor de er placeret i produktionsfasen. På lignende måde kan rulleknusere anvendes i enten den sekundære eller tertiære position i knusningsprocessen, skønt de generelt er bedre egnet til tertiære knusere. Forskellige typer kegleknusere kan også findes i sekundære og tertiære positioner.
 
Derudover kan du også komme på tværs af bærbare samlede knusningsanlæg. Disse all-purpose plastknusermaskiner er gode til virksomheder, der ofte har brug for at flytte til forskellige jobsteder, selvom endnu mere stationære operationer nogle gange finder dem egnede afhængigt af det materiale, de arbejder med. Det vigtigste ved mobile knuseanlæg er bekvemmelighed og fleksibilitet. De oprindelige omkostninger kan dog være lidt høje i forhold til at købe individuelle enheder, især hvis du kun vil udskifte en knuser i din proces.
 


Hvad er den tonnage, jeg har brug for at producere?

Dette spørgsmål kan virke simpelt, men det er ret komplekst. Ved at spørge sælgeren om kapaciteten for en bestemt plastflaskeknuser, beder du om at få flere fakta om det, herunder hestekræfter, størrelsen på foderåbningen, og hvilken størrelse foder den accepterer til knusning. Er det en primær, sekundær eller tertiær knuser (selvfølgelig er en primær knuser enig med materialet med den største størrelse til knusning)? Disse faktorer, plus typen af ​​knuser (kæbe, stød, gyratory osv.), Giver dig en idé om, hvor mange tons plast pr. Time der kan behandles gennem knuseren baseret på nogle matematiske beregninger. Naturligvis vil kapaciteten også variere afhængigt af hvordan du fodrer din operation og fodermaterialets egenskaber, såsom massefylde, fugt osv.
 
Faktisk er hele lærebøger afsat til udvinding og forarbejdning af plast og mineraler. Det er udfordrende at kende kapaciteten for en bestemt plastflaskeknuser til salg uden at se den personligt, foretage målinger og kontrollere oplysningerne hos producenten. Naturligvis er det vigtigste, du har brug for at vide, før du stiller dette spørgsmål, hvor mange tons i timen eller pr. Dag din operation vil behandle. Indtil du ved dette, er det næsten umuligt at shoppe efter knusningsudstyr.
 

Hvad er størrelsen på det endelige produkt, jeg skal fremstille?

At bede plastflaskeknuser om minimumsindstillingen giver dig de vigtige oplysninger, du har brug for om størrelsen på det materiale, knuseren kan nedbryde. For eksempel vil minimumsindstillingen for en primær kæbeknuser typisk være mellem 4 "og 6". Dine sekundære og tertiære knusere skal have mindre minimumsindstillinger for yderligere at nedbryde dette materiale. Reduktionsforhold spiller også ind, når man overvejer, hvordan man nedbryder små stykker materiale.