Vejledende udtalelser om plastprofilekstruderingsproduktionslinje

- 2021-08-04-

RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD er en professionel virksomhed med speciale i R&D, produktion og salg af plastmaskiner. Virksomheden har avanceret teknologi i ind- og udland med fokus på teknologisk forbedring og løbende udvikling af nye produkter. Virksomheden har specialiseret sig i produktion og drift: rørproduktionslinje,plast profil ekstrudering produktionslinje, miljøvenlig genbrugsgranuleringslinje, ekstruder, knuser, tøndeskrue og forskellige plastik hjælpemaskiner og andre produkter!

 plastic profile extrusion production line


Vores centraliserede fordel

Virksomheden har et højkvalitets og effektivt marketing- og teknisk produktionsserviceteam til at give kunder i ind- og udland praktisk, professionel og komplet teknisk support og eftersalgsservice. Virksomheden er altid opmærksom på nye produkter og teknologier på plastområdet. Den holder trit med tiden, anvender avancerede koncepter og modne og perfekte teknologier til udvikling af nye projekter, overvejer omfattende teknologiske fremskridt og økonomisk rationalitet og stræber efter at skabe kundeværdi. Den rigtige plan, hurtig produktionskapacitet og professionel behandlingskapacitet på stedet er vores mål.


Forholdsregler under profilekstrudering

①. Ved hjælp af negativt vakuumtryk vil materialet blive tæt adsorberet på formvæggen i formningsformen, og kølevandet i vakuumformningsformen vil blive afkølet og størknet. Hvorvidt vakuumgraden styres korrekt, vil direkte påvirke produktets kvalitet. Hvis vakuumet er for lavt, er adsorptionskraften for formen utilstrækkelig, produktet er vanskeligt at nå den forudbestemte form, og udseendekvaliteten og dimensionsnøjagtigheden er utilstrækkelig; hvis vakuumet er for højt, vil modstanden stige, det vil forårsage ophobning af materialer ved indgangen til vakuumformningsformen, eller endda i alvorlige tilfælde. Træk profilen af. Ideelt set er kølevandstemperaturen mellem 18°C ​​og 22°C under ekstruderingsprocessen, og det tilstrækkelige vandtryk bør være større end 0,2 MPa.
②. Stigningen i injektionstrykket kan øge forskydningsspændingen og forskydningshastigheden af ​​smelten, hvilket hjælper med at accelerere polymerens orienteringseffekt. Derfor vil væksten af ​​injektionstrykket og holdetrykket styrke krystallisations- og orienteringseffekten, og produktets tæthed vil stige hurtigt med stigningen af ​​holdetrykket.
③. Lukketiden vil påvirke orienteringseffekten. Hvis den termiske bevægelse af makromolekylerne stadig er stærk, efter at smeltestrømmen stopper, vil den orienterede enhed slappe af igen, hvilket resulterer i et deorienteringsprodukt. Brugen af ​​store porte har en langsommere afkøling, længere forseglingstid og længere smeltegennemstrømningstid, hvilket øger orienteringseffekten, især orienteringen ved indgangen er mere tydelig, så den direkte port er lettere at opretholde orienteringseffekten end punktet Port.

Automatisk gevindtømning sprøjtestøbeform For plastdele med gevind, når automatisk afformning er påkrævet, kan en roterbar gevindkerne eller ring sættes på støbeformen, og formåbningen eller sprøjtestøbemaskinens rotationsmekanisme kan anvendes, eller en speciel Transmissionsenheden driver den gevindskårne kerne eller gevindringen til at rotere og trækker derved plastdelen ud. Runners sprøjtestøbeform refererer til metoden til adiabatisk opvarmning af løberen for at holde plastikken mellem dysen og hulrummet i sprøjtestøbemaskinen i en smeltet tilstand, så der ikke er kondensat i hældesystemet, når formen åbnes, og plastikdel tages ud. Førstnævnte kaldes adiabatisk runner sprøjtestøbeform, og sidstnævnte kaldes hot runner sprøjtestøbeform.

Hvis der er et tyndt lag mælkehvidt stof på overfladen af ​​plastdelen, kan injektionshastigheden reduceres passende. Hvis fyldstoffets spredningsevne er for dårlig, og overfladeglansen er dårlig, bør du skifte til en harpiks med bedre flydeevne eller en skrue med en stærkere blandingsevne. Støbning af råvarer, der ikke opfylder kravene til brug, vil også føre til plastdelenes dårlige overfladeglans.

Årsagerne og behandlingsmetoderne er som følger: fugt eller andet flygtigt indhold i støberåmaterialet er for højt, og de flygtige komponenter kondenserer mellem støbeformens hulrum og smelten under støbningen, hvilket resulterer i dårlig overfladeglans af støbeformen. plastik del. Råvarerne skal fortørres. Råmaterialer eller farvestoffer nedbrydes og ændrer farve og forårsager dårlig glans, og der bør anvendes materialer og farvestoffer med højere temperaturbestandighed.